Your cart
Ez dago beste artikulurik zure gurditxoan.
Gure ustez ere gozamena da gosaltzea, eta artisau erako marmeladarekin, gozamen askoz handiagoa. Produktu hori, gainera, askok uste duena baino osasungarriagoa da. Ez dezagun ahaztu fruta dela marmeladaren oinarria, eta...
Leer más
Udaberriarekin batera iristen dira orburuak, nahiz eta ékolo kontserbei esker urte osoan jan ditzakezun. Barazki hau erabat onuragarria da gure organismoarentzat, merkatuko produkturik osasungarrienetako bat dela esan...
Leer más
Sagarra fruta onuragarrienetako bat da eta gure organismoarentzat mantenugai gehien dituena. Aberatsa da bitamina eta mineraletan, antioxidatzaile naturala da eta edozein dieta motatarako gomendatua. Fruta osasungarria,...
Leer más
Udako Elikagaiak: Argi dago tenperaturak baduela zerikusia gure jateko gogoarekin. Neguan koilararekin jateko platerak nahi izaten ditugu, eta udan, berriz, otordu arinagoak eta freskagarriagoak eskertzen ditugu. Hori...
Leer más
Mahatsak sukaldean: Irailak ezaugarri berezi bat du: mahats-bilketa hasten da. Mahatsondoetan sortzen den mahatsa biltzeko garaia izanik, beraz, udazkena da sukaldean mahatsa erabiltzeko urtarorik onena. Mahatsarekin gure...
Leer más
Presak ezustean harrapatzen gaitu goizean eta eguneko jatordu nagusi bat aintzat ez hartzea eragiten du edo, okerragoa dena, osasungarriak ez diren gosariak aukeratzea. Zereal ultraprozesatuak, opilgintza industriala,...
Leer más
Glutena: Duela urte batzuk arte “gluten” eta “zeliakia” terminoak ezezagunak ziren oraindik gure gizartean eta gaixotasun zeliakoa zuenak baino ez zekien horien esanahia. Hala ere, gaur egun zabalduago daude eta ohikoa da...
Leer más
Anana-zukua: Ananak propietate asko ditu, fruta tropikal hau ezinbestekoa egiten dutenak gure dietan, baina bereziki nabarmentzen da bere ezaugarri diuretiko eta desintoxikatzaileengatik. Denok ezagutzen dugu ananaren eta...
Leer más
Mota ugari direla eta, ia ezinekoa da zitrikoak gustuko ez ditugula esatea: laranjak, limoiak, limak, arabisagarrak, mandarinak eta baita granadak ere, azido zitriko eduki altuko fruta delako. Jarraian, ikusiko dugun...
Leer más