Your cart
Ez dago beste artikulurik zure gurditxoan.
Gure kontserba ugarien artean, Shii Take onddoa dugu: Japonian du jatorria perretxiko horrek, eta gure organismorako oso dohain onuragarriak ditu.
Zientziak asko aztertutako jakia da Shii Take perretxikoa, beraz, ondo...
Leer más
Apiriletik ekainera bitartekoa da zainzuriaren sasoia. Garai horretan kontsumi dezakegu zainzuri zuria, freskoa, zein zainzuri berdea. Baina, zorionez, urte osoan zerbitza dezakegun produktua da, bere dohainak galdu gabe...
Leer más
Udako Janariak: Litekeena da, beroa etortzearekin ez izatea gogorik txitxirioak espinakekin, dilistak arrozarekin edo babarrunak barazkiekin jateko. Baina ez da osagai nagusiagatik izaten, ez da lekaleengatik izaten,...
Leer más
Era askotakoak eta kolore guztietakoak daude:gorriak, berdeak, horiak… baina denak dira zaporetsuak eta osasungarriak. Piperrak jatea gozamena da eta, gainera, nutrizio-dohain ugari dute, oso onuragarriak gure...
Leer más
Lekaleak: Hotza iristearekin batera, koilara-jakiak jateko gogoa izaten dugu, eta horietako plater asko lekalez prestatutakoak izaten dira. Txitxirioak, dilistak, babarrunak… urteko edozein sasoitan jan ditzakegu, baita...
Leer más
Garrantzitsua da azpimarratzea ilarrak lekadunen familiakoak direla, eta ez dira, beraz, barazkiak, lekariak baizik. Ilarren osaera nutrizionala eta propietateak gainerako lekarien antzekoak dira, eta landare-jatorriko...
Leer más
Udaberriarekin batera iristen dira orburuak, nahiz eta ékolo kontserbei esker urte osoan jan ditzakezun. Barazki hau erabat onuragarria da gure organismoarentzat, merkatuko produkturik osasungarrienetako bat dela esan...
Leer más
Txanpiñoiak, proteina iturri | Plantxan, beteta, kreman edo baratxuriekin. Txanpiñoiak edozein eratara prestatuta dira gozoak, eta, gainera, osasungarriak eta erabat onuragarriak gure organismoarentzat. Txanpiñoiek 30 kcal...
Leer más