Your cart
Ez dago beste artikulurik zure gurditxoan.
Oliba-olio: Erosketak egiten ari garela, oliba-olioen sekziora iritsi gara. Zein aukeratuko dut? Horixe da geure buruari egiten diogun galdera. Eskaintza handia da, eta kalitatezko olio bat da bilatzen duguna....
Leer más
Zukuak: Supermerkatu bateko zukuen korridorea zeharkatzea ez da lan erraza; eskaintza handia eta anitza da. Komenigarria da uneoro jakitea zer den eskaintzen digutena, eta horretarako beharrezkoa dugu erabiltzen den...
Leer más
Frutu zuku naturalak oso osasungarriak dira, gure organismoak behar dituen bitramina ugari izaten baitute. Baina mingrana gainerako fruten artean gailentzen den horietako bat da; hain zuzen ere, azterketa askok frogatzen...
Leer más
Gure kontserba ugarien artean, Shii Take onddoa dugu: Japonian du jatorria perretxiko horrek, eta gure organismorako oso dohain onuragarriak ditu.
Zientziak asko aztertutako jakia da Shii Take perretxikoa, beraz, ondo...
Leer más
Oliba-olio birjina estra oso antzinatik erabili dugun elikagaia da, eta dieta mediterraneoaren oinarri bihurtu da.
Urre likido horren ezaugarri nagusiak dira bere zapore bikaina eta sukaldean ematen duen aukera zabala....
Leer más
Arabisagarrari edo pomeloari buruz gauza onak bakarrik esan ditzakegu; horregatik daramagu hilabeteak ontasun horiek guztiak batuko dituen produktu berri bat zuri eskaintzeko lanean. Laster egongo da dendetan gure...
Leer más
Koktela hartzea aisialdiarekin lotu ohi dugun zerbait da, eta batez ere udarekin. Badator eguraldi ona, oporretara goaz, eta koktel batez gozatzen dugu terraza batean. Oso gozoa, bai, baina normalean ez oso osasungarria:...
Leer más
Apiriletik ekainera bitartekoa da zainzuriaren sasoia. Garai horretan kontsumi dezakegu zainzuri zuria, freskoa, zein zainzuri berdea. Baina, zorionez, urte osoan zerbitza dezakegun produktua da, bere dohainak galdu gabe...
Leer más